Centrum voor handanalyse

Basisopleiding Handanalyse

nieuwe cursus start vanaf januari 2018:
2 zondagen per maand van 9u30 tot 16u00
De data worden vastgelegd in overleg met de cursisten.

lopende Data:
Module 1:      9 sept & 23 sept 2018
Module 2 :     7 okt & 21 okt 2018
Module 3 :     4 nov & 18 nov 2018
Module 4 :     2 dec & 16 dec 2018

Interesse? Contacteer me voor meer info.

 Prijs per module 125 Euro, inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Voor meer info contacteer me via 0472 580910 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Eerstvolgende Infoavond op maandagavond 3 december 2018 om 19u00 , Gaverlandstraat 95, 9120 Melsele.
inschrijven voor de infoavond vooraf noodzakelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 Deze infoavond is heel informeel en geeft je de mogelijkheid om vragen te stellen over de basiscursus handanlyse.

De basisopleiding is opgedeeld in 4 modules.  Om te starten met de eerste module is geen voorkennis vereist. Na deze modules ben je in staat om een reeds nauwkeurige handanalyse uit te voeren bij vrienden of familie. Tijdens de cursus zal de theorie uitvoerig worden getest en besproken aan de hand van de eigen handen en handprinten. Na de modules zullen praktijkdagen worden aangeboden waarop de cursist op vrije basis kan deel nemen. Hier wordt een gast uitgenodigd, zodat je met 'vreemde' handen aan de slag kan. Onder mijn begeleiding maken we samen met medecursisten, een volledige handanalyse.

Module 1

Deze module bevat een korte inleiding over handanalyse. We leren aan hoe we een handprint nemen. Daarna wordt er uitgebreid ingegaan op de zones van de hand, de duim en de verschillende handvormen.


Module 2

Hier bestuderen we de vingers, kootjes en nagels en de verschillende heuvels met hun specifieke planetaire energieModule 3

We beginnen met de studie van de hoofdlijnen en de onbewuste energieën. We gaan ze ook kaderen in een bredere context.


Module 4

In deze laatste module staan de secundaire lijnen centraal. Ook hier wordt er veel aandacht besteed aan het geheel. Integratie van de geleerde stof in een totaalbeeld.


 

Vooraf schriftelijk inschrijven is noodzakelijk. Elke module kost 125 Euro inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij eventuele annulatie van de workshop wordt het bedrag integraal teruggestort.

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.